"Word een Lama!" vrolijkt ernstig ziek kindje op

FV-Entertainment stelde twee trainers/ acteurs beschikbaar vanwege een heel bijzonder verzoek van de Stichting Doe een Wens. Een 11-jarig meisje met een ernstige vorm van kanker zou graag een keer improviseren zoals de Lama’s bij BNN. FV-Entertainment bezorgde haar een onvergetelijke middag met de workshop “Word een Lama!”.

In een Van der Valk-hotel in het zuiden van het land werden het meisje en haar familie ontvangen door de acteurs van FV-Entertainment (in type met een leuke act). Daarna namen ze de groep mee naar een ruimte binnen het hotel en gaven hun (en met name het meisje zelf) een middag vol improvisatieplezier met de workshop “Word een Lama!”. Hierbij kon het jonge meisje haar ziekte en haar zorgen even helemaal vergeten.

De workshop Word een Lama! van FV-Entertainment is sinds 2005 (buiten de ruim 250 bedrijfsmatige opdrachtgevers en vele particuliere opdrachtgevers)
ook meer dan 200 keer ingezet voor groepen van basisscholen en middelbare scholen. Vanwege deze ervaring en expertise werd FV-Entertainment door Stichting Doe een Wens benaderd.

Klik hier voor meer informatie over de Stichting Doe een Wens

Webdesign & realisatie: Egas Productions